תודה לגליה אביני על המתכון
מצרכים
קילו קמח
1 אבקת אפייה
כוס (חד פעמי לשתיה קרה ) סוכר
1 כף מחוקה מלח
2- ו-3/4 כוסות מים
3/4 מרגרינה מזולה למריחה
אופן ההכנה
לערבב כל היבשים היטב , להוסיף המים ו1/4 מהמרגרינה
ללוש היטב ,
לתת לנוח לפחות שעתיים
ללוש שוב לחלק ל- 12 או -13 כדורים , לפתוח למרוח מעט מרגרינה לגלגל א צריך דק דק ולמעוך (לפי התמונות ) להשאיר לנוח ללילה לפתוח שוב בעובי חצי ס"מ לשים במחבט כמה טיפות שמן או בספריי שמן לטגן על להבה כמעט נמוכה נמוכה אבל לא עד הסוף נמוך
טאווה