תודה לגליה אביני על המתכון

מצרכים 
קילו קמח

1 אבקת אפייה

כוס (חד פעמי לשתיה קרה ) סוכר 

1 כף מחוקה מלח

2- ו-3/4  כוסות מים

3/4 מרגרינה מזולה למריחה 
אופן ההכנה 
לערבב כל היבשים היטב , להוסיף המים ו1/4 מהמרגרינה 

ללוש היטב ,

לתת לנוח לפחות שעתיים 
ללוש שוב לחלק ל- 12 או -13 כדורים , לפתוח למרוח מעט מרגרינה לגלגל א צריך דק דק ולמעוך  (לפי התמונות ) להשאיר לנוח ללילה לפתוח שוב בעובי חצי ס"מ לשים במחבט כמה טיפות שמן או בספריי שמן לטגן על להבה כמעט נמוכה נמוכה אבל לא עד הסוף נמוך

טאווה
Tagged on:     

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

קהילת עדן

FREE
VIEW