תודה לגליה אביני על המתכון
מצרכים:
10 שיני שום שלמים
2-3 כפות שמן
2 עגבניות מרוסקות
מלח לפי הטעם
1תפוח אדמה חתוך לקוביות בינוניות
3 כפות רסק עגבניות
דגים איזה שרוצים
(אני ממליצה על אמנון או לברק ואם שמים מקופסא אני ממליצה על דג מקרל)
החוואג' שלי הוא
100 גרם כמון
100 כורכום
20 גרם פלפל שחור לערבב
אופן ההכנה:
לטגן מעט את השום וחצי כפית מהחוואג' (כמה שניות) להוסיף את העגבניות לבשל עד שיהיה כמו ריבה, מוסיפים תפוחי אדמה והדג (אם שמים דג מהקופסה להוסיף בסוף הבישול) אחרי שהדג מוכן מוסיפים רסק עגבניות כף חוואג' כוס מים לא יותר ומלח.
לבשל על אש קטנה עד שהדג ותפוחי האדמה מוכנים
בתאבון, ובהצלחה
הכי טעים שיש.
מחוואג עדני