רכיבים:
2 חבילות כוסברה
נענע (20% מכמות הכוסברה)
8-10 פלפלים חריפים
2 פלפל מתוק בהיר
10-15 גרם צימוקים
1-2 תמרים לחים
אופן הכנה:
שוטפים ומייבשים את הכוסברה.
טוחנים היטב את כל המרכיבים.
מוסיפים 3/4 כף מלח ומערבבים היטב.
המלצה:
בעונת הקיץ הפלפלים חריפים במיוחד.
מומלץ לנסות עם כמות משתנה של פלפלים ו/או צימוקים, על מנת לקבל את הטעם הרצוי.
לאחר שמחלקים לצנצנות, כדאי להוסיף עגבניה ולטחון בנפרד עם מה שנשאר במכונה.
בהצלחה!
נשלח ע"י צפניה שלום.
ביסבאס (סחוג עדני)
מה פתאום ? לא עושים העדנים ביסבס עם צימוקים ותמרים רק פלפלים ירוקים חריפים כוזברה שום ותבלינים כגון .כוזברה יבשה כמון מלח מעט הל ומעט ציפורן הכל לפי מידה
תודה על התגובה,
כנראה שיש מתכונים שונים לביסבס, מי שרוצה להוסיף קצת מתיקות משתמש בצימוקים ותמרים.
נשמח לקבל מתכון נוסף לביסבס או כל מאכל עדני אחר.
נכון אני עדני לא קיים במתקון צימוקים או פלפלים בהירים זה לא משלנו מנוס