רכיבים:

2 חבילות כוסברה

נענע (20% מכמות הכוסברה)

8-10 פלפלים חריפים

2 פלפל מתוק בהיר

10-15 גרם צימוקים

1-2 תמרים לחים

אופן הכנה:
שוטפים ומייבשים את הכוסברה.

טוחנים היטב את כל המרכיבים.

מוסיפים 3/4 כף מלח ומערבבים היטב.

המלצה:

בעונת הקיץ הפלפלים חריפים במיוחד.

מומלץ לנסות עם כמות משתנה של פלפלים ו/או צימוקים, על מנת לקבל את הטעם הרצוי.

לאחר שמחלקים לצנצנות, כדאי להוסיף עגבניה ולטחון בנפרד עם מה שנשאר במכונה.

בהצלחה!


נשלח ע"י צפניה שלום.

ביסבאס (סחוג עדני)

3 thoughts on “ביסבאס (סחוג עדני)

  • מאי 10, 2016 at 8:55 pm
    Permalink

    מה פתאום ? לא עושים העדנים ביסבס עם צימוקים ותמרים רק פלפלים ירוקים חריפים כוזברה שום ותבלינים כגון .כוזברה יבשה כמון מלח מעט הל ומעט ציפורן הכל לפי מידה

    Reply
    • מאי 11, 2016 at 5:15 am
      Permalink

      תודה על התגובה,
      כנראה שיש מתכונים שונים לביסבס, מי שרוצה להוסיף קצת מתיקות משתמש בצימוקים ותמרים.
      נשמח לקבל מתכון נוסף לביסבס או כל מאכל עדני אחר.

      Reply
    • מרץ 22, 2022 at 9:38 am
      Permalink

      נכון אני עדני לא קיים במתקון צימוקים או פלפלים בהירים זה לא משלנו מנוס

      Reply

להגיב על אבי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

קהילת עדן

FREE
VIEW