מצרכים:

קילו קמח
1.50 כוסות סוכר
500 גרם מרגרינה בקופסה כמו מזולה
2 כפות קינמון
כף חוואג של קפה
1 אבקת אפיה

אופן ההכנה:
מערבבים כל היבשים היטב ומוסיפים את המרגרינה ללוש היטב היטב , לשטוח בעדינות בעדינות לא ללחוץ חזק בתבנית של התנור לחתוך שתי וערב לקוביות ,שרצויות לכם ,לאפות עד שיהיה קצת יותר חום מזהוב
להוציא מהתנור לחזור על החתכים של החריצים שתי וערב
ולהוציא בעדינות שלא יתפורר כשהנאם פושר.

תודה ל גליה אביני על השיתוף.

ניים (נאם)

One thought on “ניים (נאם)

  • ינואר 5, 2017 at 11:19 am
    Permalink

    תודה גילה! כעדיד ידוע לך איך עושים

    Reply

להגיב על צילה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

קהילת עדן

FREE
VIEW