תודה לדוד מנחם על המתכון
אופן ההכנה:
לוביא חצוי, משרים אותו לילה במים ומנקים אותו למחרת מכל הקליפה (עם הנקודה השחורה) וטוחנים עם פלפל ירוק (לא חריף מדי) ומלח
נותנים לתערובת לנוח קצת אחרי הטחינה
מוסיפים ביצה ליצירת עיסה רכה אך לא נוזלית מדי
מכדרים לכדור יפה והופ, לטיגון עמוק.
אוכלים עם ביסבאס חמרה (אדום).
נותנים לתערובת לנוח קצת אחרי הטחינה
מוסיפים ביצה ליצירת עיסה רכה אך לא נוזלית מדי
מכדרים לכדור יפה והופ, לטיגון עמוק.
אוכלים עם ביסבאס חמרה (אדום).


בארו עשוי דגר (לוביא)