תודה לגליה אביני על המתכון

מצרכים
10 שיני שום שלמים
2-3 כפות שמן
2 עגבניות מרוסקות
מלח לפי הטעם
1תפוח אדמה חתוך לקוביות בינוניות
3 כפות רסק עגבניות
דגים איזה שרוצים
(אני ממליצה על אמנון או לברק ואם שמים מקופסא אני ממליצה על דג מקרל)
החוואג' שלי הוא
100 גרם כמון
100 כורכום
20 גרם פלפל שחור לערבב

אופן ההכנה:
לטגן מעט את השום וחצי כפית מהחוואג' (כמה שניות) להוסיף את העגבניות לבשל עד שיהיה כמו ריבה, מוסיפים תפוחי אדמה והדג (אם שמים דג מהקופסה להוסיף בסוף הבישול) אחרי שהדג מוכן מוסיפים רסק עגבניות כף חוואג' כוס מים לא יותר ומלח.
לבשל על אש קטנה עד שהדג ותפוחי האדמה מוכנים
בתאבון, ובהצלחה

מחוואג עדני

2 thoughts on “מחוואג עדני

  • ספטמבר 25, 2020 at 9:30 am
    Permalink

    וואו גאווה אמיתית.

    Reply
  • אוגוסט 18, 2021 at 6:06 am
    Permalink

    בלי שום בכלל

    Reply

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

קהילת עדן

FREE
VIEW