מתכון לתבלין, מתאים לכל מאכל עדני

שמו: חשוש.

רכיבים:
ראש שום
חצי חבילת כוסברה
כף כמון
כף הל

אופן הכנה:
לרסק הכל במעבד מזון, להוסיף תבלינים ולערבב.
ניתן להוסיף גם בצל.

המלצה:
לחלק למנות בגודל קוביית קרח לשימוש עתידי (קובייה לסיר) ולהקפיא.

שימוש:
מרקים, תבשילי קדירה (למשל שעועית), דגים ועוד.

בתיאבון!


נשלח ע"י שרה יוחאי.

תבלין חשוש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

קהילת עדן

FREE
VIEW